ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

2022. Őszi előadás sorozat beharangozó

 

Kedves Érdeklődők!

Terveink szerint ősztől beindul az alapítványunk oktatása Értékteremtés a mindennapokban címmel, ami három egynapos, szombati napokra eső előadássorozatból áll – ha a járványhelyzet lehetővé teszi. Ezekre épül majd pár tavaszi kétnapos tábor.

Minden őszi rendezvénynek lesz egy-egy meghívott spirituális művész-vendége, aki bemutatja műveit és élménybeszámolót is tart. Az előadók alapítványunk tagjai lesznek.

Az őszi-téli rendezvények időpontjai:

  • 2022. október 8.
  • 2022. november 5.
  • 2022. december 3.

Az első, októberi rendezvényünkön Blaskó Sándor szobrászművész lesz a művész-vendégünk, a Teremtő anyai arca című kiállításával. (Az alkotások megvehetők lesznek.)
Egy-két ismertető videó a művészről: A mesék, mondák, mítoszok világába repít a kórházban nyílt Blaskó Sándor kiállítás - YouTube
Új Ég és Új Föld - Kezemben a bárka - YouTube

A 45 perces előadásokon az előzetes tervek szerint szó lesz az ő bemutatkozása mellett arról, hogyan válhat könnyebbé az életünk a jellemformálás által, mi az élet valódi célja, vagy hogyan tudjuk elviselni a nehézségeket az életben. Téma lesz az is, hogy a kommunikáció miként lehet az emberi kapcsolatok építője vagy rombolója. A napot egy fontos előadás zárja, ami bevezetés lesz a szívtudásba, és annak fokozatairól szól. A program zenével és meditációval ér véget.

Az előadássorozat 09-től 16 óráig tart.

A témák még módosulhatnak, a végleges programról szeptemberben küldünk tájékoztatást.

Kérjük a rendezvényeinkre azok jöjjenek, akik olvasták már Dörnyei Katalinnak, alapítványunk alapítójának legalább egy könyvét! (Kati könyvei már honlapunkról is megrendelhetők.)

A rendezvényeink ingyenesek. A szállásról és az önellátásról mindenki maga gondoskodik.

Helyszín: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32. Lehet szobát foglalni azoknak, akik előbb érkeznének, vagy tovább maradnának.

 Szobafoglalás: szeptember 1-től lehetséges egyénileg, a szállásadóval intézve.    Jelentkezés a rendezvényre: szeptember 1-től, majd a részletes tájékoztatóban megadott email címen lehetséges. 

 

                                                                                            Török Tünde

                                                                            Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább