ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

Budapesti rendezvény 2020.09.19

Kedves Csoporttagok, Érdeklődők!

 

Egynapos rendezvényt szerveztünk Budapesten, 2020. szeptember 19-én, az Alapvető Emberi Értékekért Oktatási Központ keretein belül. Akik lemaradtak róla, azoknak beszámolunk, miről is szólt ez a program.

Az oktatási központ vezetője, Dörnyei Katalin elmondta, sajnos Magyarországon még nagyon kevés azoknak a spirituális csoportoknak a száma, akik ingyenesen tartják programjaikat. Az oktatási központot működtető Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítványunk (AEÉ) egyik célja, hogy elősegítse ezeknek a csoportoknak a találkozását. "Jó érzés találkozni olyan emberekkel, akik ugyanazt az értékrendet követik mint mi, és tevékenységük része az önzetlenség, szeretet, belső békére törekvés, erőszak mentesség és természetesen az egyetemes igazság megismerésére való törekvés a belső istenségünk felismerése által" – fogalmazott Kati.

Ezért a rendezvény délelőtti programja az önzetlenségről szólt:

Kezdésként a 120 résztvevőnek röviden bemutattuk az idén 10-ik születésnapját ünneplő alapítványunk eddigi tevékenységét. Ezután egyik tagunk előadást tartott az önzetlen szolgálat fontosságáról, majd meghívott előadóink következtek: olyan csoportok vezetői, tagjai, akik hozzánk hasonlóan önzetlenül végzik munkájukat.

Röviden bemutatta tevékenységét:

a Bruno Gröning Baráti Kör

Sri Sathya Sai Szervezet (az indiai Sri Sathya Sai Baba tanításait követők szervezete)

Anasztázia Csoport (Vlagyimir Megre: Oroszország zengő cédrusai könyvsorozat olvasói, a könyvben szereplő spirituális tanítások követői)

Délután alapítványunk vezetője, Dörnyei Katalin tartott előadást, érintve egyebek közt a járvány-helyzettel, közismert spirituális mesterek útmutatásaival, valamint a szívtudás és félelem-ségének nélküli fontosságával kapcsolatos témákat.

 

Török Tünde

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább