ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

Itt a tavasz, ültessünk fát!

 

Alapítványunk 2019-ben csatlakozott a 10 millió Fa nevű kezdeményezéshez. A cél, hogy minden ember nevében ültessünk egy-egy fát Magyarországon, és a határainkon túl is, konkrét lépéseket téve a további klímaváltozás megelőzéséért. Alapítványunk tagjai, támogatói, szimpatizánsai, vagy akár az oldalunkra tévedők is bekapcsolódhatnak ebbe a munkába.

Már csaknem 147 különböző, 10 millió Fa közösség működik az országban. A 147-ből az egyik az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány csoportja, melynek tagjai országszerte 2019-ben 614 darab , 2020-ban 504 darab fát illetve cserjét ültettek.

Ezúton is köszönet Mindenkinek, aki ültetéssel hozzájárult ezekhez a szép számokhoz.

Aki eddig nem tudott erről a lehetőségről, de 2021-ben ültetéseit (mit, hol, mikor ültetett) a "10 millió Fa - Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány" csoportjához csatlakozva szeretné beregisztrálni, jelentkezzen az aee.10milliofa@gmail.com e-mail címen.

 

Köszönöm!

 

Szöllősi Kati, kapcsolattartó

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább