ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

KlubokAlapítvány Fonyódi Klubjának bemutatása


2012. januárjában alakult meg a Fonyódi Klub. Havi egy alkalommal tartottunk klub foglalkozást a Fonyódi Kulturális Központban, ahol ingyen lehettünk. Ezúton is köszönjük a lehetőséget! Az elmúlt években önismereti foglalkozások keretén belül, csoportos beszélgetés és előadások formájában dolgoztuk fel az emberi értékek tananyag témaköreit.

2018. évtől kezdően az Alapítványunk az oktatási programját a Funoldi Vendégház ( Bartók B. u. 30-32) rendezvénytermében folytatta, több napos előadások, meditációs, és kreatív művészeti táborok formájában. Sajnos a pandémia és az ezzel járó korlátozó intézkedések miatt a tevékenységünket így rendezvényeinket is kénytelenek voltunk és vagyunk szüneteltetni.
 

2022. januárjától az alapítványunk Zöld Kör elnevezéssel hozott létre egy mindenki számára nyitott klubot, szintén a Művelődési Központban, melyek témái a környezetvédelem, környezettudatos életmód, egészséges táplálkozás stb. témakörben.

Zöld kör összejövetelek időpontja: kéthetente szerdai napokon 18.00 órától 20.00 óráig
Helyszín: Kulturális Központ Fonyód, Ady Endre utca 17. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A klubbal kapcsolatos kérdéseivel keresse: Lovizer Virágot az aeefonyod@gmail.com email címen.

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább