ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

KlubokAlapítvány Fonyódi Klubjának bemutatása


2012. januárjában alakult meg a Fonyódi Klub. Havi egy alkalommal tartottunk klub foglalkozást a Fonyódi Kulturális Központban, ahol ingyen lehettünk. Ezúton is köszönjük a lehetőséget! Az elmúlt években önismereti foglalkozások keretén belül, csoportos beszélgetés és előadások formájában dolgoztuk fel az emberi értékek tananyag témaköreit.

2018. évtől kezdően az Alapítványunk az oktatási programját a Funoldi Vendégház ( Bartók B. u. 30-32) rendezvénytermében folytatta, több napos előadások, meditációs, és kreatív művészeti táborok formájában. Sajnos a pandémia és az ezzel járó korlátozó intézkedések miatt a tevékenységünket így rendezvényeinket is kénytelenek voltunk és vagyunk szüneteltetni.
 

2022. januárjától az alapítványunk Zöld Kör elnevezéssel hozott létre egy mindenki számára nyitott klubot, szintén a fonyódi Művelődési Központban. Ezen felül Szöllősi Katalin vezetésével Mosonmagyaróváron 2022.február 28.-án is létrejött egy Zöld Kör elnevezésű klub.

A Fonyódi Zöld Kör közhasznú céljai:

Környezettudatos gondolkodás, vegyszermentesség, egészséges életmód, a természeti környezet megismertetése és védelme, az állatok védelme, őseink tudásának felelevenítése

Zöld kör összejövetelek időpontja: eleinte kéthetente szerdai napokon 18.00 órától 20.00 óráig, majd 2022.szeptemberétől havonta egy alkalommal a honlapunkon előzetesen közölt dátumokon.
Helyszín: Kulturális Központ Fonyód, Ady Endre utca 17. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A  fonyódi klubbal kapcsolatos kérdéseivel keresse: Lovizer Virágot az aeefonyod@gmail.com email címen. A mosonmagyaróvári klubbal kapcsolatosan: Szöllősi Katalint a dszkatalin27@gmail.com címen.

2022 október 12.-től indul az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány Önismereti klubja. 

A Fonyódi Alapvető Emberi Értékekért Önismereti Klub közhasznú céljai:

Az Alapvető Emberi Értékek (igazság, béke, szeretet, erkölcs, erőszak nélküliség elvének) oktatása előadások és csoportfoglalkozások formájában. Önismeret, jellemformálás, képességfejlesztés.

HelyszínKulturális Központ Ady Endre utca 17.sz.   

Klub felelős: Mezei Anita

 Az Alapítvány rendezvényei, képzései minden esetben ingyenesek!

A klubfoglalkozások előtt a honlapunkon az adott klub oldalán közzétesszük az aktuális témaköröket, vagy időpontokat. ( Erről az oldalról nyílik)

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább