ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

KlubokAlapítvány Fonyódi Klubjának bemutatása


2012. januárjában alakult meg a Fonyódi Klub. Havi egy alkalommal tartottunk klub foglalkozást a Fonyódi Kulturális Központban, ahol ingyen lehettünk. Ezúton is köszönjük a lehetőséget! Az elmúlt években önismereti foglalkozások keretén belül, csoportos beszélgetés és előadások formájában dolgoztuk fel az emberi értékek tananyag témaköreit.

2018. évtől kezdően az Alapítványunk az oktatási programját a Funoldi Vendégház ( Bartók B. u. 30-32) rendezvénytermében folytatta, több napos előadások, meditációs, és kreatív művészeti táborok formájában. Sajnos a pandémia és az ezzel járó korlátozó intézkedések miatt a tevékenységünket így rendezvényeinket is kénytelenek voltunk és vagyunk szüneteltetni.
 

2022. januárjától az alapítványunk Zöld Kör elnevezéssel hozott létre egy mindenki számára nyitott klubot, Lovizer Virág vezetésével szintén a fonyódi Művelődési Központban. Ezen felül Szöllősi Katalin vezetésével Mosonmagyaróváron 2022.február 28.-án is létrejött egy Zöld Kör elnevezésű klub. A mosonmagyaróvári klubbal kapcsolatosan: Szöllősi Katalint a dszkatalin27@gmail.com címen lehet a részletek miatt keresni.

A Fonyódi Zöld Kör közhasznú céljai:

Környezettudatos gondolkodás, vegyszermentesség, egészséges életmód, a természeti környezet megismertetése és védelme, az állatok védelme, őseink tudásának felelevenítése

Zöld kör összejövetelek időpontja: eleinte kéthetente szerdai napokon 18.00 órától 20.00 óráig, majd 2022.szeptemberétől havonta egy alkalommal a honlapunkon előzetesen közölt dátumokon.
2024. januárjától az összejöveteleink keddi napokra kerültek át 17.30- 19.30 órai időpontokra, mivel kinőttük a Kulturális Központ kistermét, a nagyteremet meg csak keddi napokon kaptuk meg továbbra is ingyenesen. Ezen felül a Fonyódi Zöld Kört 2023 év második felétől már Kövecsesné Horváth Helga vezeti, ezért kérdések felmerülése esetén a horvath2helga@gmail.com címen lehet őt elérni.

Helyszín: Kulturális Központ Fonyód, Ady Endre utca 17. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!2022 október 12.-től indult az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány Önismereti klubja. 

A Fonyódi Alapvető Emberi Értékekért Önismereti Klub közhasznú céljai:

Az Alapvető Emberi Értékek (igazság, béke, szeretet, erkölcs, erőszak nélküliség elvének) oktatása előadások és csoportfoglalkozások formájában. Önismeret, jellemformálás, képességfejlesztés.

HelyszínKulturális Központ Ady Endre utca 17.sz.   

Klub felelős: Mezei Anita , akit kérdések esetén a  mezei.nitti@icloud.com   a címen lehet elérni. Az önismereti klubok 2024 01.01.-től  szintém havonta egyszer keddi napokon alkalmanként 17.30-19.30 óra között látogathatók.

  Az Alapítvány rendezvényei, képzései minden esetben ingyenesek!

A klubfoglalkozások előtt a honlapunkon az adott klub oldalán közzétesszük az aktuális témaköröket, vagy időpontokat. ( Erről az oldalról nyílik tovább) 

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább