ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

Nyíregyházi találkozó 2017.10.17

Kedves Olvasóim, Barátaim!

2017. október 18-án író-olvasó találkozót tartok ami egyben könyvbemutató is. Nyíregyházán a Derkovits utca 106. szám alatt 18.00 órai kezdettel (a gyár épületében) várjuk az érdeklődőket!

Az író-olvasó találkozókkal szeretnék lehetőséget biztosítani azok számára, akik személyesen is megismerkednének velem. A novemberi író-olvasó találkozók most szerveződnek, a helyszíneket és az időpontokat később rakom fel.

Októbertől több városba is ellátogatok. Elsősorban azokhoz a csoportokhoz megyek, akik az alapvető emberi értékek megvalósítására törekszenek, vagyis a saját jellemük tökéletesítésén fáradoznak. Segítem őket, amiben csak tudom. Harmadik könyvem az - Istentudás alapjai – is e célból íródott. Ezek az alkalmak általában zártkörűek, mivel a résztvevők már olvasták a könyveimet, jelen voltak az előadásaimon, csoportfoglalkozásokon. Velük már nem kell az alapokról beszélnem, tudunk „haladni” a témában. Fonyódon a Kulturális Központban is lesz ilyen találkozó október 12-én 18.00 órától. A fonyódi csoport nyitott az újonnan érkezőkre, ide lehet még csatlakozni.

Mindenkinek áldott napot kívánok!

Szeretettel: Dörnyei Katalin

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább