ÉLETÜNK AZ ÜZENETÜNK

Zöld Kör Mosonmagyaróváron

A fonyódi Zöld Klub után, alapítványunk környezetvédelemi tevékenységünkre elkötelezett tagjai, létrehoztak 2022. februárjában egy másik Zöld Kört az ország északnyugati tájegységén Mosonmagyaróváron.

Ezt a Klubot Szöllősi Katalin és Molnár Tiborné (Viki) vezeti és általában havonta egy alkalommal találkoznak Mosonmagyaróváron egy előzetesen egyeztetett helyszínen. Ezen Klub létrehozását az indokolta, hogy a fonyódi klubba való rendszeres eljutás a nagy távolság miatt nem gazdaságos, illetve a helyi környezet és természetvédelmi problémák és feladatok megoldása leginkább helyben lehetséges.

Szöllősi Katalin elérhetősége: dszkatalin27@gmail.com,  Molnár Tiborné: tibornemolnar1942@gmail.com
2022 évben az alábbi időpontokban találkoztak a klub tagjai: február 28., április 11., április 25., május 12., junius 27., szeptember 12., október 24., november 14., december 12.

Katalin , Viki és a klub tagjai, minden további érdeklődőt szívesen látnak.

A 2023.év első felében január 16.-án 16.00-17.45 óra között lesz az első találkozójuk, majd márciustól a club helyet kap a Fehér Ló Művelődési házban, ahol már nagyobb létszámú érdeklődőt is tudnak fogadni.

A februári találkozó időpontja 20.-án 16.00-18.00 óra között lesz, de mivel még ezen alkalommal egy kis befogadású helyen lesz a találkozó, szükséges az előzetes értesítése a szervezőknek, akik megadják a pontos címet.

Március 03.-án 17.00-19.00 óra között már a Fehér Ló Művelődési házban ( Mosonmagyaróvár, Szent István király út 140.) lesz a találkozó, ahova már nagyobb létszámú érdeklődőt is tudnak fogadni.

Szeretettel várunk mindenkit! 

 

 


 

2023.március 03

Természet a házunk táján

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2023. január 16.

 A VÍZ

 

A mai napi témánk a víz szerepe életünkben, a vízzel kapcsolatos problémák, és azok alternatív megoldásai ( aszály, vízgyűjtés, öntözés, vízszennyezés, fogyasztása, a víz tisztítása különféle módszerekkel, tengerek elszennyeződése, stb)

 

 

 


 

E-mail értesítést kérek a rendezvény​ekről, programokról és kiadványaikról

 

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 
 
 

FACEBOOK OLDALUNK
 
 

 
 
ALAPÍTVÁNYUNK BLOGJAI
EGY HELYEN
 
 
ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE

Köszönjük, ha gondol ránk!

tovább

 
ADOMÁNYOK, FELAJÁNLÁSOK RÉSZÜNKRE!
Amennyiben támogatni szeretné tevékenységeinket, munkánkat megtudhatja a részleteket...
 

tovább

 
Az olvasósarok folyamatosan frissül
 
Az Olvasósarok oldal folyamatosan frissül. Ide kerülnek fel részletek Dörnyei Katalin könyveiből. Ezen kívül egyéb érdekességekből is ízelítőt kaphatunk.
 

tovább

 
Beszélgetések a kertben -videók


Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
 

tovább

 
A környezet és természetvédelem, a környezettudatos és egészséges életmód és táplálkozás terjesztése céljából hoztuk létre a fonyódi ZÖLD KÖR klubot.
 

tovább